Wij leveren maatwerk. Vraag geheel vrijblijvend een passende offerte aan.

T 035-526 48 56 of M 06-45 300 298

  • Slider 1
  • Slider 2
  • Slider 3

Happen

Onze happen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, bijvoorbeeld als tapas, amuses of 'bites'. De diversiteit is oneindig en gevarieerd qua soort. Biologisch vlees, duurzame vis, ambachtelijke kaas en verse groenten en fruit worden gebruikt voor het bereiden van onze happen.

Lees meer

Feesten & Partijen

Wat voor een feest u ook wilt geven, van verjaardag tot tuinfeest, van bruiloft tot jubileum, bij FLORIS Catering & Traiteur zit u goed.

Lees meer

Tuinfeest

Zodra het zonnetje weer te voorschijn komt, dient zich de mogelijkheid aan om een tuinfeest te organiseren. Wij helpen u graag met het verzorgen van zo'n geweldig buitenfeest.

Lees meer

Traiteur

FLORIS Catering & Traiteur
Energieweg 8
 - 1271 ED Huizen

T 035- 52 648 56 - M 06 45 300 298 - E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt bij ons heerlijke en gezonde gerechten bestellen, welke u op afspraak kunt afhalen of laten bezorgen. Wij denken graag met u mee!

Lees meer

Bruiloft

Heeft u trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Een bruiloft is best een heel werk om allemaal te regelen. FLORIS Catering & Traiteur biedt diverse mogelijkheden voor de totale catering op uw feest. Wij kunnen happen voor uw receptie verzorgen, maar ook een prachtig diner behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Receptie

Ter welke gelegenheid dan ook FLORIS Catering & Traiteur maakt van uw receptie een unieke gebeurtenis.

Lees meer

Jubileum

Heeft u een jubileum dat gevierd mag worden? Dan helpt FLORIS Catering & Traiteur u graag dit op de juiste manier in te vullen.

Lees meer

Verjaardag

Ziet u er soms ook wel een beetje tegenop uw verjaardag te vieren? Bent u op zo'n dag alleen maar heel druk in de weer en heeft u nooit tijd om gezellig met uw gasten te praten? FLORIS Catering & Traiteur neemt u zoveel uit handen dat u eindelijk eens onbezorgd van uw verjaardag kan genieten.

Lees meer

Uitvaart

Wij hebben ruime ervaring met uitvaartcatering. Na de ceremonie van een begrafenis of crematie kunnen wij op locatie of indien gewenst thuis de catering verzorgen.

Lees meer