Wij leveren maatwerk. Vraag geheel vrijblijvend een passende offerte aan.

T 035-526 48 56 of M 06-45 300 298

  • Slider 1
  • Slider 2
 

Wij leveren maatwerk. Vraag geheel vrijblijvend een passende offerte aan.

T 035-526 48 56 of M 06-45 300 298

In combinatie met uw heerlijke hapjes en gerechten kunnen wij een passend wijnarrangement voor u verzorgen. Wij werken met vaste wijnleveranciers samen die ons kunnen voorzien van de meest heerlijke en exclusieve wijnen. Onderstaand vindt u onze suggestie wijnen. Heeft u specifieke wensen dan houden wij hier graag rekening mee.

Central Valley, Sol de Andes, Merlot, Chili
De filosofie van Sol de Andes is het produceren van toegankelijke kwaliteitswijnen. De wijngaarden liggen aan de voet van de Andes, met name in Maule valley, waar ook de bodega is gevestigd. Een totale aanplant van 150 ha op verschillende plekken met voor elk druivenras de beste condities. Alle druiven worden handmatig geoogst en de druiven worden op een zo natuurlijk mogelijke wijze verbouwd, wat ook prima mogelijk is door het perfecte klimaat (droog en koele nachten).  De wijn is gemaakt van 95% Merlot en 5% Carmenère. Een klein deel van de wijn heeft na bereiding 6 maanden op Amerikaans eikenhout gerijpt. Rood-paars van kleur. Intense, rijpe fruitaroma’s (aardbei en kersen) in geur en smaak. Volle, zachte smaakbeleving met een lichte houttoets. Lange afdronk. Veelzijdig inzetbaar.

Tres Cantos Verdejo/Viura, Garciarevalo, Rueda, Spanje
Rueda is niet voor iedereen een bekend wijngebied, maar er komen wel heel interessante witte wijnen vandaan. Het gebied wordt wel eens het "Sancerre van Spanje" genoemd, door de fris-aromatische stijl van de wijnen die er vandaan komen. Garciarevalo is een middelgroot wijnbedrijf (60 ha). Zij maken prachtige witte Rueda wijnen, die uitblinken in kwaliteit tegen een redelijke prijs. Gemaakt van Verdejo (50%) en Viura (50%). Strogeel van kleur met een groene reflectie. Jong en levendig met aroma’s van ananas, citrus en ietsje kruidig (dille), typerend voor Verdejo. Zacht en fris in de mond. Heerlijk als aperitief en bijvoorbeeld bij salades, asperges en geitenkaas. Jong drinken. Serveertemperatuur 8-10 graden.

Labastide, St. Joseph Rose, Pays d’Oc , Frankrijk
In het zuiden van Frankrijk, in de Carcasonne worden de druiven van deze wijn machinaal geoogst wanneer de druiven op z’n rijpst zijn. Alle steeltjes worden verwijderd om elke andere smaak te voorkomen. De hele druiven worden in kuipen verzameld, waarna het gistingsproces kan gaan beginnen. Na 8 uur wordt het sap verwijderd en is er een heerlijke fruitige kleur ontstaan. Als de wijn eenmaal gebotteld is, ontstaat er een tongstrelende rose met een frisse en fruitige bleekroze kleur, gemaakt van 80% Cinsault en 20% Grenache, met veelzeggende tonen van frambozen,geurige  bloemetjes  en ietsje thijm, heerlijk als aperitief.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest